Ring & boka: +46 70 525 73 80

Boxholmsbladets sista nummer?

Tyvärr måste vi meddela att idag, måndag den 3 april utkommer det sista numret av Boxholmsbladet. Under 28 år har bladet landat i brevlådorna hos boende i Boxholm och Sommen. Bladet har till och med hamnat i några lådor hos de som har Mjölby som postort.

Men nu är det slut.  Efter den första aprilveckan upphör nämligen Postnord med ODR standard – som varit en kostnadseffektiv lösning för att nå ut med oadresserad direktreklam.

Länge trodde vi att vi skulle kunna säkra fortsatt utgivning av bladet via Postnords kvarvarande ODR-tjänst som heter exklusiv men då Postnord valt att rejält höja priset på den tjänsten för småskuttar som vi skulle det innebära att vi skulle bli tvingade att höja våra annonspriser med flera hundra procent bara för att få kostnadstäckning. Det är inte rimligt och det rimmar dessutom illa med själva grundidén med Boxholmsbladet – att kunna erbjuda nära och billig annonsering.

Så, därför väljer vi istället att (tillsvidare) lägga ned bladet. Jo, ja, du läste rätt – tillsvidare – för än har vi inte riktigt givit upp hoppet. Hårda förhandlingar med andra aktörer pågår.

Vem vet kanske reser vi oss, likt fågel Fenix, upp ur askan. Till dess – Sköt om er och tack för att ni gynnat bladet med er annonsering.

Allt gott!
/Janne & Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *